OVER ONS

Over Ons


KTS Volendam
Al sinds 1994 is King Trading Showtechniek (KTS) Volendam een toonaangevend verhuurbedrijf op het gebied van licht en geluid. KTS werkt met de meest verfijnde apparatuur van de beste merken. U kunt bij ons dus rekenen op licht- en geluidsinstallaties van hoge kwaliteit.  

 
Crew
Onze crew bestaat uit een aantal energieke maar bovenal integere heren die zeer goed op elkaar ingesteld zijn waardoor wij niet alleen snel en doelgericht , maar ook veilig te werk gaan. Binnen een mum van tijd stomen wij (met dank aan goede scholing en de nodige ervaring) een prachtige lichtshow klaar en is iedere band, dj, zanger en/of zangeres qua geluid in goede handen.

 
Aan wie leveren wij? 
Particulier en Bedrijven, KTS Volendam beschikt over een uitgebreid assortiment aan licht en geluid en heeft veel te bieden voor zowel particulieren als bedrijven.
 
 
Wat leveren wij?
Producten, zoals bekend kunt u bij ons terecht voor het huren en het kopen van een groot aantal producten. U kunt het zo gek niet bedenken, wij hebben het. Van een simpele kabel tot een compleet feest. U vraagt, U krijgt! 
 
 
 
Share by: